Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-27@23:46:29 GMT

اجرای سامانه فروش آرد در کشور

تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۶۲۵۸۸

مدیرکل همانگی آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران از اجرای کامل سامانه یکپارچه مدیریت آرد کشور خبر داد.

محمدحسین جلالی با بیان اینکه این سامانه قادر است مراحل فروش و توزیع و حمل آرد را رصد و از بروز تخلفات احتمالی جلوگیری کند، گفت: سامانه یکپارچه مدیریت آرد کشور پس از آسیب‌شناسی در حوزه فروش و توزیع، تلاش‌ها و پیگیری‌های یک سال و نیم در اول سال‌ِجاری آماده‌سازی شد و از هشتم مهر ماه به صورت پایلوت در چند استان اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این سامانه با هدف نظارت بر توزیع و جلوگیری از خروج آن از شبکه در دو بخشِ نظارت حمل آرد از کارخانه تا نانوایی و سامانه فروش بدون نظارت بر حمل آرد به طور آزمایشی راه‌اندازی شد.

به گفته مدیرکل همانگی آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران، این سامانه ابتدا در آذربایجان غربی به صورت پایلوت راه‌اندازی شد و نتایج موثری از آن حاصل شد. سپس در کل آذربایجان و استان سمنان نیز پایلوت اجرا شد.

جلالی با بیان اینکه پس از اجرای پایلوت سامانه سیما در این دو استان، (سهیمه آرد) ۱۱ استان در سامانه بارگذاری شد، اظهار داشت: از ۲۵ دی‌ ماه سهمیه تمام استان‌ها بارگذاری شد تا از ۲۵ تا ۲۸ دی نانوایان بتوانند آرد مورد نظر خود را خریداری کنند.

وی افزود: با تلاش نیروهای متخصص این اداره‌کل تمامی اطلاعات از سامانه اولیه فروش آرد به سامانه جدید منتقل شد و با فعال شدن کامل سامانه (سیما) سامانه قدیمی غیرفعال شده است

مدیرکل همانگی آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران اضافه کرد: در هفته اول فروش آرد با سامانه سیما که از ۲۵ دی ماه تا اول بهمن ماه ثبت شده است حمل مقدار ۱۳۰ هزار تن از آرد نوع یک (۶۶۵ تومان) و ۶۹ هزار تن آرد نوع ۲ از (۹۰۰تومان) که در مجموع ۱۹۹ هزار تن است ثبت شده است که متوسط فروش روزانه ۲۸ هزار تن است.

/ایلنا

برچسب ها: نانوایی ، آرد ، سامانه فروش لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000QZ8

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نانوایی آرد سامانه فروش هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۲۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی روحی مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی در مصاحبه رادیویی اظهار کرد: تاکنون در ایران دولت ملک‌های خود را نفروخته و برای اولین بار است که دولت، فروش اموال مازاد را شروع کرده است.

وی افزود: ما در حال حاضر ۴۰۰ شرکت داریم که عموماً دولتی هستند و سیاست دولت هم این است که ۲۰ درصد اکثر سهام‌های بزرگ را نگه دارد و با این حساب دیگر چیزی برای فروش ندارد مگر اینکه زیانده‌ها را بفروشد که کسی هم سراغ آنها نمی‌آید.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی گفت: علت زیاندهی برخی شرکت‌های دولتی این است که دولت مدیریت این شرکتها را رها نمی‌کند در صورتی که اگر مدیریت به بخش خصوصی اعطا نشود، شرکت هم بهره ور نخواهد شد.

روحی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر لزوم تحویل مدیریت شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی تأکید فرمودند، اظهار کرد: در حال حاضر با وجود اینکه ۱۵ درصد شرکت ایران خودرو متعلق به دولت است اما مدیریت آن را دولت بر عهده دارد.

وی افزود: پروژه‌های تملک دارایی و سرمایه به پنج مدل تقسیم بندی می‌شوند که عبارتند از پروژه‌های احداث و توسعه، پروژه‌های تجهیز و تعمیر، پروژه‌های مطالعه و طراحی و پروژه‌های تعهدات و بدهکاری به پیمانکاران که تمرکز ما در مولدسازی دارایی‌ها فقط مربوط به پروژه‌های احداث و توسعه است که باعث می‌شود زیرساخت‌های کشور به بهره‌وری برسد.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه ۲۵۰۰ پروژه ملی در کشور وجود دارد، گفت: هم اکنون ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی داریم که ۱۸ هزار پروژه آن در بخش احداث و توسعه است و این ۱۸ هزار پروژه هم عموماً مربوط به بخش ورزش، نیرو، آب و راهداری است.

روحی یادآور شد: تاکنون ۲۵۰۰ ملک شناسایی و احصا شده که مشکل حقوقی ندارند. ما این املاک را ارزش افزایی کردیم که یک بار برای مزایده می‌رود و در صورتی که به فروش نرسد با پیمانکار پروژه تهاتر و یا معاوضه می‌کنیم.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی همچنین در ادامه فروش و تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، مشارکت با بخش غیردولتی و معاوضه را از جمله اقداماتِ انجام شده برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی برشمرد.

این مقام مسؤول یادآور شد: بند هفت ماده ۱۲ آئین نامه مولدسازی دارایی‌های دولت به توقف طرح‌های فاقد فایده فنی و اقتصادی و اجتماعی و لزوم تعیین تکلیف دارایی‌های آن اشاره دارد که در کل قوانین کشور بی نظیر و فراقوه‌ای است اما به نظر می‌رسد که به خوبی تبیین نشده است.

کد خبر 6089035

دیگر خبرها

  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • آمار فروش و تماشاگران نمایش های در حال اجرا
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • اعلام آمار فروش تماشاخانه‌های دولتی
  • ورود سامانه بارشی به کشور از سه شنبه
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • ببینید | خبر بد هواشناسی برای این استان‌ها؛ ورود سامانه بارشی قوی در راه کشور
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود